It Cosmetics | Bye Bye Under Eye Anti-Aging Concealer in Light


Ik had jullie al eerder de Your Skin But Better CC Cream with SPF 50+ van It Cosmetics laten zien. Vandaag laat ik jullie de Bye Bye Under Eye Anti-Aging Concealer van dit merk zien.

Ik heb last van donkere kringen onder mijn ogen en ben altijd benieuwd naar concealers. Natuurlijk kan je een concealer niet alleen voor dondere kringen gebruiken maar ook om roodheid, oneffenheden, puistjes, lijntjes of rimpels te verbergen. 




De Bye Bye Under Eye Anti-Aging Concealer bevat anti-aging ingrediƫnten zoals gehydroliseerde collageen en Vitamine C en K. Deze zouden de zwellingen onder de ogen verminderen en de huid versterken. Daarnaast is de concealer nog eens waterproof ook en kruipt niet in lijntjes of rimpels.




Net als de CC Cream is de concealer creamy. Je hebt maar een klein beetje van dit product nodig want het is goed gepigmenteerd. Je kan het aanbrengen met een kwast of gewoon met je vingers.  



Bye Bye Under Eye Anti-Aging Concealer zit in een tube wat gemakkelijk werkt en ook veel hygiƫnischer is dan een potje.

It Cosmetics Bye Bye Under Eye kost $ 24,00.

Wat denken jullie van deze concealer? Welke gebruiken jullie?

Reacties

  1. Ik heb die van MAC, super fijn. Trekt deze echt niet in lijntjes? Heb nog nooit een concealer gezien die dat niet doet.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind het fijn als een concealer dun is en makkelijk uitsmeert, ik gebruik de Secret Concealer van Laura Mercier al jaren!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten