OP # Juli



De voorbije maanden was mijn prullenbak op het einde van de maand redelijk leeg, maar deze maand heb ik heel wat opgebruikt. Kijken jullie mee wat er allemaal in steekt?

Deze maand heb ik vooral haar producten opgebruikt is mij opgevallen tijdens het schrijven van deze blogpost.


Ole Henriksen Sheer Transformation
Een crème die je zowel ’s morgens als ’s avonds kan gebruiken. Ik heb er niets negatiefs over te zeggen, maar denk niet dat ik het nog opnieuw ga kopen.

Balea Lavendel Mousse Masker
Dit mousse masker zorgde ervoor dat mijn huid zacht aanvoelde. Wie het niet zo voor geparfumeerd of lavendelgeur heeft slaat dit masker best over. Mij stoorde het niet echt.

Balea Sun Dance Après Maske
Een verkoelend maskertje voor na het zonnen. Ruikt ook naar aftersun.


OGX Renewing Argan Oil of Morocco Conditioner
Ik heb altijd conditioner over. Nu heb ik eerst alles opgemaakt vooraleer een nieuwe fles te gebruiken. Deze conditioner zorgde ervoor dat mijn haar gemakkelijk doorkambaar was. Deze ga ik nog eens opnieuw kopen denk ik.

Aussie Repair Miracle Conditioner
Nog een van mijn favoriete merken van haarproducten. Ook over dit product was ik heel tevreden.

REN Oat and Bay Conditioning Shampoo
Deze travelsize shampoo deed goed zijn werk. Ondanks dat het een klein flesje was heb ik het toch vaak kunnen gebruiken.

REN Pro-Vitamin Conditioner
De conditioner gebruikte ik altijd in combinatie met de bovenstaande shampoo. Ook hiervan was ik heel tevreden. Mijn haar voelde goed aan en was gemakkelijk doorkambaar.

Lovea Nature Nutritive Mask Shea Butter
Ik gebruik veel te weinig een haarmasker. Over deze ben ik heel tevreden en denk wel dat ik er nog een fullsize van ga kopen.


Balea Vanille & Cocos Douchegel
Eén van onze favoriete douchegels. De geur is echt zalig. Jammer genoeg zit ik nu door mijn stock en zal ik nog eens naar Duitsland moeten gaan.

Nivea Men 48 h Sport Deodorant
Mijn vriend heeft één van zijn favoriete deodoranten opgebruikt.



Bourjois 123 Perfect CC Cream
Het enige make-upproduct dat ik deze maand opgemaakt heb. Het is één van mijn favoriete cc creams. Ik gebruik deze bijna dagelijks.

Zoals je kan zien heb ik heel wat haarproducten opgebruikt. Ik had heel wat beetjes staan en besloot deze eerst op te gebruiken vooraleer nieuwe te beginnen.

Welke producten hebben jullie opgebruikt in juli?

Reacties

  1. Leuk artikel! Bij mij is deze maand alleen de zonnebrandcreme op.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mijn mandje heb ik half juli gefilmd en is nu alweer bomvol! Ik heb over 2 weken dus een mega opgemaakt video/blogpost! Ik ben benieuwd naar die Balea douchegel, geur lijkt mij zalig!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk om te zien wat je hebt opgemaakt! Mijn vriend gebruikt ook graag deodorants van NIVEA, al zijn die van AXE ook heel lekker.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. hij verkiest blijkbaar Nivea, zal hem ook eens Axe moeten laten proberen ;-)

      Verwijderen

Een reactie posten