Garnier | Hydra Bomb Tissue Mask

 

Sheetmasks zijn tegenwoordig helemaal in en natuurlijk kon Garnier niet achterblijven en sprong in op de Aziatische trend met het Hydra Bomb Tissue Mask.



Hydra Bomb Tissue Mask is doordrenkt met een ultra hydraterend serum dat verrijkt is met granaatappel en hyaluronzuur. Het bevat een serum om je huid een hele week te hydrateren, glad te maken en te doen stralen. Na een week zouden fijne lijntjes minder zichtbaar moeten zijn. Hierdoor is het ook veel intenser is dan een gewoon sheetmask.

Ingrediƫnten:
Aqua, propylene glycol, glycerin, alcohol, p-anisic acid, dipotassium glycyrrhizate, glyceryl acrylate/acrylic acid copolymer, hamamelis virginiana leaf water / witch hazel leaf water, hydroxyethylcellulose, limonene, mannose, methylparaben, peg-40 hydrogenated castor oil, phenoxyethanol, potassium hydroxide, potassium sorbate, propylparaben, punica granatum fruit extract, pvm/ma copolymer, sodium benzoate, sodium hyaluronate, sorbic acid, sorbitol, xanthan gum, fragrance.

Hoe te gebruiken?
Als eerste vouw je het masker op en breng je het op een gereinigde huid aan met de witte kant naar het gezicht toe. Verwijder daarna de blauwe beschermlaag en zorg ervoor dat het masker goed aansluit met je gezicht. Er zitten ter hoogte van de kaken een scheurtje waardoor je het gemakkelijk kan aanpassen aan je gezicht. Na 15 minuutjes mag je het masker weer verwijderen en de rest van het product kan je inmasseren of verwijderen. Al deze info is weergegeven op de achterkant van de verpakking. Heel handig.

Het masker paste goed op mijn gezicht aan. Het zakte niet af, wat je soms kan hebben met sheetmasks en er drupte geen serum af ook al zit er veel product op.
Mijn huid had precies nood aan dit maskertje. Na 15 minuten was er bijna geen serum meer te voelen op mijn gezicht. Bijna alles was ingetrokken in mijn huid. Mijn huid voelde erna heel zacht aan.
Het masker is geschikt voor alle huidtypes.
Ik kocht het masker in de UK voor £ 0,99 maar bij ons kan je het gewoon bij Kruidvat of Di kopen voor € 2,49.

Wat denken jullie van dit masker? Gebruiken jullie graag sheetmasks of toch liever een gewoon masker? 

Reacties

  1. Het masker past inderdaad goed bij jouw gezicht, voor mij was het helaas veel te groot. Over de werking ben ik wel heel tevreden.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik wist niet eens dat Garnier ook al sheetmasks had zeg! Ik vind het er altijd zo leuk uitzien hihi ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dit lijkt me echt een fijn masker, ik ga het zeker eens proberen!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik was niet zo fan van de geur, maar vond het anders wel een fijn sheetmasker!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Oh, deze moet ik eens zoeken als ik nog eens in het Kruidvat ben! Ik hou van sheetmaskertjes en extra hydratatie is iets wat mijn huid erg goed kan gebruiken :).

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Het wordt precies echt hoog tijd om eens naar 't kruidvat te gaan :)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Deze ga ik zeker een keer proberen, lijkt mij heerlijk voor deze periode van het jaar.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat fijn, mijn huid kan wel wat hydratatie gebruiken ☆

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten