Lush | Christmas 2016


Veel merken komen al uit met hun feestcollecties. In Londen spotte ik die van Lush en kon het niet laten om enkele dingen te kopen. Ik heb me redelijk kunnen inhouden want de collectie was nogal groot.


Snow Fairy Showergel €15,95

Deze heerlijke showergel zit al jaren in de kerstcollectie. Gelukkig maar want het is één van mijn favoriete geuren allertijden. Dit jaar hebben ze een body conditioner met dezelfde geur gemaakt.

Snow Fairy ruikt lekker zoet. De geur doet denken aan suikerspinnen, roze bubblegum en zitten ook wat glitters in. Echt zalig. 

Candy Mountain Bath Bomb €4,95

Als je gek bent op zoete vanille dan is deze bath bomb echt iets voor jou. Deze kocht ik vorig jaar ook al en vond deze superlekker ruiken en schuimen.

Star Dust Bath Bomb €4,50

Deze witte ster met af en toe een blauw vlekje ruikt naar rozen, zoete vanille en bergamot-olie. Hier ben ik heel benieuwd naar.

Father Christmas Bath Bomb €5,25

Dit schattig kerstmannetje ruikt net als de Snow Fairy Showergel naar suikerspinnen. Ik las dat het bad helemaal groen kleurt als de bath bomb gesmolten is. Ik kijk er al naar uit.

Butterbear Bath Bomb €2,95

De Butterbear Bath Bomb kocht ik vorig jaar ook en vond deze heel goed. De bath bomb met Fair Trade cacaoboter zorgt ervoor dat je huid weer zacht wordt. Daarnaast zit er nog ylang ylang in waardoor je je lekker gaat ontspannen.



Ik kijk al uit naar heerlijke warme baden met vele zoete geuren.

Gaan jullie iets van de Lush collectie kopen?

Reacties

  1. Wat een heerlijke producten allemaal! Ik vind de Snow Fairy showergel en de Father Christmas Bath Bomb heel fijn, met de andere producten heb ik nog geen ervaring. De Candy Mountain Bath Bomb zou ik ook graag eens proberen. Binnen een maand ben ik jarig en mag ik van mijn vriend een bestelling plaatsen bij Lush, superleuk!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat een leuk kado van Glenn seg. Kan je voorstellen dat je al een hele wishlist hebt

      Verwijderen
  2. Ik heb ook een voorraadje ingeslaan, ik heb er zelfs al eentje gebruikt! Wel grappig dat jij juist alle dingen gekocht hebt die ik veel te zoet vind, hihi.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. omg Snow Fairy <3 die moet ik weer kopen! zooo heerlijk! heb hem al meerdere keren gehad en de geur is zo uniek en lekker zoet.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Aahh zo schattig en leuk en lekker allemaal! Ga je veel plezier van hebben :D Snow Fairy komt elk jaar in de kerstcollectie, toch?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Indd, heb die de laatste 3 jaar toch al in de collectie zien zitten.

      Verwijderen
  5. Ik weet nog niet of ik wat ga halen, is heel veel voor in bad, en ik heb geen bad ;-). Ik ga denk ik voor the Body Shop kerstcollectie.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Vroeger had ik ook geen bad en moest ik al die dingen aan me laten voorbij gaan. Nu heb ik een zalig groot bad en kan ik ervan genieten. Van de TBS collectie ga ik ook wat halen. Ben benieuwd wat er gaan inzitten

      Verwijderen
  6. Ik moet nog een tweetal weken wachten vooraleer ik de Lush kan leeg kopen ;) ik ga zeker een voorraadje inslaan met kerst (-en Halloween)producten!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Zo leuk dat de kerstcollecties er alweer zijn. Ik houd echt van Lush, ik ga er snel weer eens langs! Dit is echt een van mijn favorieten <3
    Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten