Morphe Brushes | Kwasten

 

Onlangs kon je mijn shoplog van Morphe Brushes zien en vandaag laat ik die van dichtbij zien.


Ik heb al een hele hoop kwasten maar was zo benieuwd dat ik toch enkele oog- en gezichtskwasten besteld heb. Hieronder een overzichtje:

M139 Tapered Crease Blender Brush € 3.20
Zoals de naam Tapered Crease Blender Brush dient deze kwast om te blenden. De haartjes van de kwast komen in een punt samen waardoor het nog gemakkelijker is om oogschaduw aan te brengen en te blenden.



M422 Crescent Shadow Brush € 4.20
Deze kwast dient om oogschaduw aan te brengen. De haartjes zijn dikker en grote dan de normale kwasten die ik gebruik om oogschaduw aan te brengen, maar ik moet zeggen dat deze even handig is.



M439 Deluxe Buffer Brush € 14.90
De Deluxe Buffer Brush is één van hun bekendste kwasten en dient om foundation aan te brengen. Dankzij de synthetische korte, zachte haren kan je gemakkelijk je foundation aanbrengen en uitblenden. Het handvat is dik en kort waardoor deze gemakkelijk in de hand ligt en je ook preciezer kan werken.


   
M438 Pointed Contour Brush € 10.30
De Pointed Contour Brush bestaat uit zachte natuurlijke haren en is perfect op de contouren en gedetailleerd te werk te gaan. Ja kan deze niet alleen gebruiken om je gezicht te contouren maar ook op te highlighten.



M441 Pro Firm Blending Crease Brush € 6.40
Deze kwast met geitenhaar zorgt ervoor dat je oogschaduw gemakkelijk kan uitblenden in de crease. Daarnaast kan je deze kwast nog gebruiken om concealer te setten en highlighter aan te brengen.



M335 Chubby Buffer Brush  € 7.10
De Chubby Buffer Brush is een kwast gebruikt voor het aanbrengen en uitblenden van concealer. Daarnaast kan je deze ook gebruiken om je oogschaduw aan te brengen en uit te blenden. De dikke korte haartjes van deze kwast zijn synthetisch.



G20 Medium Oval Shadow Brush € 7.10
De Medium Oval Shadow Brush  is eigenlijk een gewone oogschaduw kast. Deze gebruik ik om oogschaduw over het hele ooglid aan te brengen. Je kan deze gebruiken voor zowel poeder als crème oogschaduwen.



Ik moet zeggen dat ik heel tevreden ben over alle kwasten. De prijs/kwaliteit ligt echt goed. 

Gebruiken jullie kwasten van Morphe Brushes?

Reacties

  1. Ze zien er heel mooi uit! Ik zou ze best eens willen proberen! x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb er een aantal van Morphe, vind ze super fijn! Zou eigenlijk wel nog meer oogschaduw kwasten van ze willen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zien er goed uit! Ik ben erg benieuwd naar deze kwasten. Ik heb gister toevallig andere kwasten besteld, maar ben nog wel zoekende omdat ik niet echt hele fijne kan vinden. Ik zoek fijne zachte kwasten waarvan de haartjes niet uitvallen. Ik heb nu wat kwasten van Real Techniques en de eerste indruk is in ieder geval goed!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Die van Real Techiques zijn ook 1 van mijn favoriete kwastenmerk

      Verwijderen
  4. Ik heb nu twee Morphe kwasten en ik vind ze wel ok, maar niet geweldig.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten