Favorieten 2016 | Skincare


Vandaag laat ik jullie zien wat mijn absolute favoriete producten van het voorbije jaar waren. Sommige producten gebruik ik al jaren, andere zijn ontdekkingen van 2016.


Origins GinZing Refreshing Eye Cream 
Deze oogcrème was voor mij toch 1 van de ontdekkingen van dit jaar. Mijn donkere kringen zijn verminderd, daar ben ik heel blij mee. Ook doordat het een lichte tint heeft vallen je donkere kringen minder op. Het lijkt een klein potje maar je kan er echt maanden mee doen.

Kiehl’s Ultra Light Daily UV Defense SPF 50 PA +++ en Midnight Recovery Concentrate 
Hoewel ik al verschillende producten getest heb grijp ik toch vaak terug naar deze 2 producten. Mijn huid ziet er gezond en gehydrateerd uit. Ze zijn beide niet zo goedkoop maar hun geld meer dan waard.

Bioderma Créaline H2O Micellair water
Om mijn huid te reinigen gebruik ik altijd micellair water. Ik heb er het voorbije jaar van verschillende merken getest maar die van Bioderma blijft toch mijn favoriet.

Philosophy Purity Made Simple
Dit blijft voor mij 1 van de beste cleansers. Mijn huid voelt schoon aan na gebruik. Ik moet wel zeggen dat ik deze enkel onder de douche gebruik.

Lush Snow Fairy
Dit is echt de zaligst ruikende douchegel. Hopelijk kan ik in de sales nog een fles scoren. Korting is altijd mooi meegenomen, niet?

Kruidvat Energizing Boost Tissuemasker
Dit budgetmaskertje van Kruidvat is denk ik één van mijn favoriete sheetmasks ooit. Mijn huid voelt erna lekker zacht en gehydrateerd aan.

The Body Shop Wild Argan Oil Body Butter
Deze bodybutter met arganolie is mijn favoriete bodybutter. Zowel de geur als de textuur is zalig.

La Roche-Posay Cicaplast Baume B5
Dit product heb ik nog niet zo lang geleden ontdekt en het heeft mij echt goed geholpen toen ik problemen had met mijn huid. Iemand zei me ook dat dit een goed product is voor baby’s. Het is handig om deze crème in huis te hebben, want je weet maar nooit.

Welke waren jullie favoriete verzorgingsproducten van 2016?

Reacties

  1. Van al jouw favorieten ken ik alleen de The Body Shop Wild Argan Oil Body Butter haha. Toch nog genoeg te ontdekken voor mij haha. Ik denk dat mijn favoriete product de healing oil van L'anza is.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Echt? Dan heb je indd nog veel te ontdekken. Oh die heb ik nog niet getest

      Verwijderen
  2. Leuke favorieten! Dat masker van Kruidvat is inderdaad fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Snow Fairy verbaast me niet! Philosophy heeft ook heel goede producten. Body butters zijn ook zo lekker. Wat een verwennerij allemaal :D

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat is de prijs van de Origins oogcreme?

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Fijne producten. Ik vind het Bioderma micellaire water inderdaad een aanrader net als Philosophy Purity.

    Voor mij is de Kiehl's BB crème ook een aanrader.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten