Soap & Glory | Speed Plump Miracle Moisture Sheet Mask

 


Een tijdje geleden bracht het Engelse merk Soap & Glory enkele maskers uit. Vandaag laat ik jullie er eentje van zien: Speed Plump Miracle Moisture Sheet Mask.



Het Speed Plump Miracle Moisture Sheet Mask is een hydrogel masker dat je huid zacht en  glad maakt en hydrateerd. Het is doorweekt met super hydraterende ingrediënten, waaronder het hyaluronzuur, roos, pioenbloemwortel en saffloer plantenextracten. De geur van sinaasappel komt je tegemoet en dankzij de essentiële olie hiervan krijgt je huid meteen een boost.


Ingrediënten:

Aqua (Water), Dipropylene Glycol, Glycerin, Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Caprylic/Capric Triglyceride, Ceratonia Siliqua (Locust Bean) Gum, Chondrus Crispus (Carrageenan) Powder, Panthenol, Glyceryl Stearate, Cellulose Gum, Sodium Polyacrylate, Sodium Hyaluronate, Allantoin, Phenoxyethanol, Hydrogenated Polydecene, Disodium EDTA, Parfum (Fragrance), Carthamus Tinctorius (Safflower) Flower Extract, Rosa Rugosa (Rugosa Rose) Flower Extract, Trideceth-6, Paeonia Albiflora (Peony) Flower Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil Expreseed, Pantolactone, Limonene, Linalool.



Hoe te gebruiken?

Zorg ervoor dat je huid gereinigd en droog is. Haal het masker uit de verpakking. Het masker bestaat uit 2 delen. Verwijder de beschermende folie langs één zijde van het masker en breng het aan op je gezicht. Verwijder dan de andere beschermende folie. Doe hetzelfde voor het tweede deel van het masker. Laat het masker 20 à 30 minuten zitten. Hierna verwijder he het masker en kan je het overblijvende serum inmasseren.



Dit masker voelt gelachtig aan. Doordat het uit twee stukken bestaat kan je het gemakkelijk aanbrengen en blijft het ook goed zitten. Ik denk dat dit één van de weinige masker is die ik al getest heb dat zo goed aansluit op het .gezicht. Het voelt ook aangenaam aan. Omdat het een gelmasker is voelt het nat aan maar er druipt geen product als zoals je soms met een sheetmask kan hebben. Ik ben heel tevreden en ga dit masker zeker nog kopen.
 

Dit masker richt zich vooral naar iemand met een droge huid.

 

Het Speed Plump Miracle Moisture Sheet Mask is te koop bij Boots en kost £3.50. Ze doen ook vaak promoties op dit merk. Toen ik het kocht was het één kopen en tweede aan de halve prijs.

 

Kennen jullie het merk Soap & Glory? 

Reacties

  1. Klinkt als een fijn maskertje! Fijn dat het masker zo goed aansluit op je gezicht, dat vind ik zelf ook aangenaam.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Als het niet mooi aanpast wil ik het er altijd zo snel mogelijk afhalen

      Verwijderen

Een reactie posten