Favorieten december


We zijn één van de laatste dagen van het jaar en ik laat jullie mijn favorieten van deze maand zien. Deze keer is het vooral beauty gericht. Maar toch stak er één persoonlijk iets torenhoog uit in december.


Kruidvat Koffiescrub (review)
Deze scrub van het huismerk van Kruidvat is nog niet lang te koop en ik moest deze natuurlijk eens uittesten. Mijn huid voelt erna lekker zacht aan. Al meteen wanneer je de verpakking opent komt de geur van koffie je tegemoet. Ondanks dat ik geen koffie lust vind ik de geur wel zalig.

Yves Rocher Marvelous Berries Bodyscrub (review)
Inderdaad nog een scrub maar van een heel andere aard. Deze is in een heel vaste vorm met milde stukjes in, maar toch gemakkelijk uit te smeren. De scrub laat een laagje na waardoor je huid aanvoelt alsof die ook nog goed gehydrateerd wordt. Mijn huid voelt zacht aan en ook de geur vind ik heel lekker.

Kat Von D Lock-it Concealer Creme
Deze concealer ben ik nog volop aan het testen en ik kan nu al zeggen dat ik heel tevreden ben. De dekking is heel goed en natuurlijk. Ik gebruik deze voornamelijk onder mijn ogen en op rode vlekjes. 

The Ordinary Coverage Foundation (review)
Nog een ontdekking waar ik heel tevreden over ben is de foundation van The Ordinary. Deze budget foundation geeft een mooie, natuurlijke dekking.

Het belangrijkste deze maand was natuurlijk de eerste verjaardag van mijn zoontje Rui. We hadden besloten om een groot feest voor de familie te geven en dat vond hij superleuk natuurlijk. 


Welke waren jullie favorieten van de voorbije maand? Mag natuurlijk ook niet beauty gerelateerd zijn.

In januari komt er ook nog een overzicht van mijn favorieten van het hele jaar.

Reacties

  1. Die koffiescrub komt direct op mijn wishlist! Ik wist echt niet dat ze deze ook verkochten in het kruidvat!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik kocht een potje scrub met abrikoos van de Kruidvat! Leuk dat ze het ook met koffie hebben.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jaaa, die koffiescrub is echt fijn! Heb 'm ook ingeslagen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Yes lock it concealer! Die wil ik nog erg graag hebben.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Nog van harte gefeliciteerd met je zoontje! En die foundation ziet er luxe uit, voor een budgetproduct. Misschien ook eens proberen!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ohhh, die koffiescrub wil ik wel eens proberen. Ben heel benieuwd naar de geur, want ik vind de geur van koffie(bonen) echt verrukkelijk. Zelfs nog lekkerder dan die van koffie, haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Oh die koffiescrub ga ik eens proberen. Heerlijk de geur van koffie!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik gebruik momenteel ook een Yves Rocher bodyscrub, wel een andere. Ik vind hun geurtjes altijd heerlijk, al mocht de scrubkorrel wat harder zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Volgens mij heb ik die koffiescrub al eerder bij je voorbij zien komen en ik wil 'm nog steeds uitproberen. Ik ga morgen gelijk even langs de Kruidvat.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Heerlijke producten ik vind de coffee scrub ook heerlijk ruiken en goed voor de huid

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Mooie favorieten! Mijn favo was een bruisbal van de Lush. Ik kreeg hem cadeau en heb nog nooit zoveel badderpret gehad, haha! <3

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Die foto van Rui blijft zo schattig! Naar de Coffee Scrubs ben ik erg benieuwd, maar eerst maar 'ns wat dingen opmaken.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Die foundation (ik heb net ook even je review gelezen) lijkt me erg fijn! Mijn favoriet van december was het Rosegold Chocolate Palette van I Heart Makeup :)

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ik ben ook benieuwd naar de koffiescrub!
    De foundation van The Ordinary ben ik net beginnen te gebruiken en vind ik erg fijn!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten