Pixi | Best of Brights


De verzorgingsproducten van Pixi stonden al een hele tijd op mijn wishlist. In Londen kocht ik een setje met travelsizes van hun best verkochte producten.



De Best of Brights  bevat 3 stappen naar een stralende huid. De eerste is reinigen met de Glow Mud Cleanser, daarna exfoliëren met de Glow Tonic en als laatste 2 à 3 keer per week verwennen met het Glow Mud Mask.

Glow Mud Cleanser

Deze cleanser bevat 5% glycoolzuur en aloë vera. Het is een actieve maar toch zachte cleanser.

Breng een kleine hoeveelheid aan op een vochtige huid. Masseer het product in voor 30 seconden. Daarna afspoelen en droog deppen. Je mag dit zowel ’s ochtends als ’s avonds gebruiken. 

Mijn gezicht voelde schoon aan na het gebruiken van deze cleanser.

Glow Tonic

De alcoholvrije toner bevat aloe vera, ginseng, toverhazelaar en glycoolzuur. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat je huid er stralender, zachter en steviger uitziet.

Je brengt wat tonic aan op een wattenschijfje en ga over het gezicht, nek en decolleté na het reinigen. De tonic mag je zowel ’s ochtends als ’s avonds gebruiken. 

Ik gebruikte hiervoor bijna nooit tonic maar daar ga ik vanaf nu verandering in brengen. 

Glow Mud Mask 

Het masker bevat aloë vera, ginseng, en mineraalrijke modder. Deze ingrediënten absorberen olie, verminderen onzuiverheden en bestrijden puistjes. Kaolien en zeezout zuiveren dan weer de huid.

Breng ’s avonds een dunne laag op de huid aan. Laat 15 minuten intrekken en daarna afspoelen met lauw water.  

Ik had gelezen dat iemand met een gevoelige huid moest oppassen met dit masker omdat er irritatie zou kunnen ontstaan, maar ik heb hier helemaal niets van ondervonden ondanks mijn gevoelige huid.  Mijn huid voelde heel zacht en schoon aan na gebruik van dit masker.

Ik ben heel tevreden over deze 3 producten en denk wel dat ik deze nog opnieuw zou aanschaffen.

Alle drie de producten zijn geschikt voor alle huidtypes. De meest gevoelige huidtypes moeten toch opletten aangezien het glycoolzuur bevat.

Best of Brights kost £ 20,00.

Gebruiken jullie producten van Pixi? Hebben jullie nog aanraders?

Reacties

  1. Ziet er goed uit, vooral die exfoliërende toner! Ik zie dat het merk bij Target verkocht wordt, eens kijken in de USA binnenkort. :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik kende het eigenlijk nog niet maar het ziet er alvast erg mooi uit en het klinkt ook gewoon goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een mooie producten zeg! Een handige manier om zo de bestsellers te proberen. Zelf heb ik dit merk nog nooit gebruikt.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja koop liever eerst mini's. Je weet maar nooit dat je er niet tegen kan en dan is het weggesmeten geld vind ik.

      Verwijderen
  4. Klinkt als fijne producten! Ik kende dit merk nog niet, klinkt wel oké :)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten