Erborian | Yuza Sorbet Eye Radiance Eye Serum


Ik gebruik dagelijks een oogcrème maar onlangs stapte ik over naar een oogserum. Vandaag vertel ik jullie meer over het Yuza Sorbet Eye Radiance Eye Serum van Erborian.




Yuza Sorbet Eye Radiance Eye Serum hydrateert de huid rond je ogen. Het gel-achtige serum bevat micro-parels met Vitamine E, vooral gekend voor zijn antioxidante eigenschappen. Het serum trekt snel in en helpt de huid tegen externe agressies en uitdroging van de oogcontouren. De huid onder je ogen is gladder en zachter en het serum zorgt ervoor dat je meer uitgerust lijkt. Dat is iets wat ik tegenwoordig zeker kan gebruiken.




Ingrediënten:
Aqua/Water, Glycerin, Propanediol, Pentylene Glycol, Citrus Junos Fruit Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Prunus Persica (Peach) Kernel Extract, Polysorbate 60, Cellulose, Butylene Glycol, Carbomer, Arginine, Mannitol, Sorbitan Isostearate, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Hydroxypropyl Methylcellulose, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Ci 77492/Iron Oxides.

Het serum voelt verfrissend aan onder de ogen. Het smeert gemakkelijk uit en trekt snel in. De huid onder mijn ogen voelt zacht en gehydrateerd aan. 




Het product zit in een flesje met een pompje. Dit oogserum is niet zo goedkoop maar je hebt maar weinig nodig voor een goed resultaat. Je kan dus lang met het flesje doen. Ik ben voorstander van deze verpakking want je kan gemakkelijk doseren en het is ook hygiënischer dan in een potje. 

Dit product is geschikt voor elk huidtype, zelfs voor de meest gevoelige huidjes.

Erborian Yuza Sorbet Eye Radiance Eye Serum Invigorating with Yuzu, €35,50 voor 15ml en kan je hier kopen. 

*ik heb dit product ontvangen *dit artikel bevat affiliate links

Reacties

  1. Handig, zo'n pompje. Ik heb voorlopig nog een verfrissende ooggel van Yves Rocher in gebruik, maar als die eindelijk op is, ga ik op zoek naar iets anders.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. IK gebruik eigenlijk nooit een oog serum maar als ik dit zo lees lijkt het mij wel heel erg fijn!
    Misschien toch eens gaan proberen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik kende dit merk niet. Lijkt mij fijne product.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten