Samples | Update #2


Vandaag laat ik jullie zien welke samples ik de laatste tijd opgemaakt heb. Benieuwd welke het zijn? Lees dan zeker verder.



Clarins Hydra-Essentiel Intensive Moisture Qeunching Bi-phase Serum
Persoonlijk heb ik het niet zo voor olien voor op mijn gezicht. Met het zakje was het ook wat een knoeiboel. Maar ik was wel heel tevreden over dit serum. Het voelde aangenaam op het gezicht.

Clarins Hydra-Essentiel Moisturizes and Qeunches, Silky Cream
Het is de eerste keer dat ik een crème van Clarins gebruikt heb. Dit is een sample van hydraterende crème. Het product voelde goed aan op mijn huid.

Clinique Pepstart Eye Cream
Toen ik onlangs iets bij Clinique kocht mocht ik een sample uitkiezen en omdat ik benieuwd was naar deze oogcrème vroeg ik of ik er daar geen van kon krijgen. De crème voelde aangenaam onder mijn ogen en de huid voelde gehydrateerd aan. Ik denk wel dat ik de fullsize eens ga aanschaffen.

Filorga Time-Filler Eyes
Nog een oogcrème. Ook deze zorgde ervoor dat de huid over mijn ogen gevoed en gehydrateerd aanvoelde. 

Collistar Talasso-scrub
Dit is denk ik één van de beste scrubs die ik ooit gebruikt heb. Mijn huid voelt echt superzacht aan. Nadat ik de scrub aangebracht had voelde ik ook een soort verkoelend effect waardoor ik het gevoel had dat deze scrub echt iets deed. Misschien dat ik ooit eens de fullsize ga kopen, alleen is deze nogal duur vind ik.

Mixa Voedende Body Milk
Het is de eerste keer dat ik iets getest heb van dit merk. De body milk smeert gemakkelijk uit en ruikt goed. Mijn huid is zacht en gehydrateerd.

Hebben jullie samples opgebruikt? Kennen jullie hier producten van?

Reacties

  1. Ik smeer liever ook geen olie op m'n gezicht. Mijn voorhoofd en neus zijn sowieso al behoorlijk vet... Misschien goed voor 's nachts, want dan heeft het tijd om in te trekken. Leuk om te zien!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Is inderdaad ook maar iets dat ik enkel 's avonds zou gebruiken

      Verwijderen
  2. Ik kan er inkomen dat dat met die olie een knoeiboel werd... Maar opzicht lijkt deze wel erg fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het is vooral omdat het in een zakje was. In een potje of zo was handiger geweest

      Verwijderen

Een reactie posten