Self | All Night Starlight Night Cream

 

Een tijdje geleden konden jullie hier al een review lezen van de Fine Delicate Body Butter van het Belgische merk Self. Ik was heel tevreden over deze body butter en laat jullie vandaag de All Night Starlight Night Cream van dit merk zien.



All Night Starlight Night Cream is een herstellende en vochtregulerende luxe nachtcrème en bevat natuurlijke oliën op basis van argan, macadamia, shea butter en kokosnoot. Hierdoor is de crème ook geschikt voor de gevoeligste huid. De crème is zelfs speciaal ontwikkeld voor de gevoelige, allergische huid en aan te raden bij bij huidaandoeningen zoals eczeem.





Voordat je de crème aanbrengt zorg je ervoor dat je huid goed gereinigd is. Daarna breng je de nachtcrème gelijkmatig aan en masseer je deze goed in tot die volledig opgenomen is. 

Ingrediënten
Aqua, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate SE (Natural derived), Isopropyl Palmitate (Natural derived), Glyceryl Stearate Citrate (Natural derived), Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Macadamia Integrifolia Seed Oil
Aloe Barbadensis (Aloe vera), Argania Spinosa (Argan), Kernel Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Sweet orange) Peel Oil, Citrus Nobilis (Mandarin) Peel Oil, Pelargonium graveolens (Geranium) Oil, Glycine Soja Oil, Sodium Cetearyl Sulfate (Natural emulsifier)
Tocopherol, Sodium Anisate (Natural) preservative), Sodium Levulinate (Natural preservative), Glyceryl Caprylate, Lactic Acid, Citral
Geraniol, Linalool, Citronellol, D-Limonene

Ik had deze crème samen met de dagcrème al een paar dagen getest tijdens mijn zwangerschap en toen had ik er een reactie van gekregen. Ik heb de crèmes dan opzij gezet tot na mijn bevalling en nu heb ik er totaal geen last van. Deze dikke crème is gemakkelijk uit te smeren, voelt niet vettig aan en plakt niet. Je heb ook niet veel product nodig. Het is echt zuinig in gebruikt. Mijn gezicht voelt ’s morgens zacht en gehydrateerd aan. 

Ook de All Night Starlight Night Cream is verpakt in de typische Selfverpakking. Een stevige plastic pot met een roze ‘houten’ deksel. De verpakking is gemaakt van gerecycleerd materiaal. Ik vind de verpakkingen chique staan in de badkamer. 

De producten van Self zijn 100% natuurlijk.

De All Night Starlight Night Cream  bevat 50 ml en kost € 58,95.

Hebben jullie al producten van Self gebruikt?

Reacties

  1. Ik kende dit merk nog niet, maar het spreekt me wel aan. Bedankt voor deze fijne review!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben erg te spreken over Self, ik gebruik dagelijks de dag en nacht creme nu!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb een redelijk gevoelige huid, fijn dat deze daar goed voor is. De verpakking ziet er ook echt super leuk uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik ben nog al merkvast op mijn gezichtscremé, ik ken het merkje ook niet. Ik vind hun layout wel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een prachtige verpakking! Ben ik echt gevoelig voor haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ken het merk zelf niet maar het ziet er wel heel fijn uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Deze ruikt zo heerlijk! Ik ben echt fan van dit merk!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Raar dat je tijdens je zwangerschap een reactie hebt gekregen. Gelukkig kan je de nachtcrème nu wel gebruiken. De crème klinkt heerlijk en het roze potje ziet er schattig uit X

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja vond het ook raar. Ben wel blij dat ze nu wel werken want ze zijn nogal duur om weg te smijten (had ze wel gewonnen maar toch) x

      Verwijderen
  9. Ik vind het merk er práchtig uitzien, maar heb er nog niets van geprobeerd. Ik vind het zo duur... Maar natuurlijk, je betaalt wel voor kwaliteit.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten