Favorieten September


De maand is weer voorbij gevlogen en vandaag laat ik jullie zien wat mijn favorieten van de voorbije maand waren. Naar beautyproducten zit er ook iets creatiefs tussen. 


Pixi Overnight Glow Serum  en Beauty Sleep Cream (review)
De combinatie van het Overnight Glow Serum  en de Beauty Sleep Cream zorgt ervoor dat mijn huid straalt. Sinds ik deze producten gebruik voelt en ziet mijn huid er beter uit. Beide producten smeren goed uit, trekken snel in en plakken niet. Het enige nadeel is de pipet van het Overnight Glow Serum. Deze neemt weinig product op en er hangt veel product aan de buitenkant. 
 

Oskia Renaissance Cleansing Gel (review)
De Oskia Renaissaince Cleansing Gel is een gel reiniger die verandert in een olie als je deze op je huid inmasseert. Het is niet alleen een reiniger maar ook een vitamineboost. Je hebt maar weinig product nodig en aangezien er 100 ml in de fles zit kan je er heel lang mee doen. Mijn huid voelt heel schoon aan en het product geeft geen irritatie.

Kruidvat Multi Mask Clay Gezichtsmaker (review)
Dit is één van mijn favoriete maskertjes die ik ooit gebruikt heb. Het is de eerste keer dan ik een multitask masker gebruikt heb en ben er heel tevreden over. Mijn huid voelde echt schoon en zacht aan.

Handlettering (review)
Onlangs heb ik het handletteren ontdekt en ik vind het superleuk om te doen. Momenteel zoek ik inspiratie op Pinterest en maak ik deze na zodat ik wat de geschriften onder de knie heb vooraleer ik zelf ideetjes kan uitwerken.

Welke waren jullie favorieten van de voorbije maand? Het mogen natuurlijk ook niet beauty gerelateerde dingen zijn.

Reacties

  1. Ik hou me nog steeds vast aan mijn eigengemaakte verzorgingsproducten. Verder heb ik deze maand een no-spend-maand, dus weinig nieuwe ontdekkingen gedaan. ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke favorieten. Ik ben benieuwd naar Oskia. Ik vind de shampoo van yves rocher en mascara van boho cosmetics mijn favorieten van de maand!!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Van Boho heb ik nog niets getest. Moet ik eens naar kijken dan

      Verwijderen
  3. Wat leuk dat je handlettering hebt ontdekt. Dat lijkt me een hobby waar je veel plezier aan kunt beleven!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. heerlijk als je tijd kan vrijmaken voor een hobby

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Met een babytje in huis heb ik jammer genoeg niet zoveel tijd voor een hobby maar probeer er af en toe eens wat tijd voor vrij te maken

      Verwijderen
  5. Wat fijn dat je iets hebt ontdekt dat voor je werkt, persoonlijk hebt ik geen verzorgingsproducten. Maar dit vindt ik wel een goede producten, zo als je beschrijft moet wel goed zijn voor je huid. leuk artikel -x-

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Je bent altijd zo enthousiast over de producten van Pixi! Binnenkort toch maar eens m'n Best of Bright-setje van de bodem van de kleerkast naar de badkamer verplaatsen. :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Moet je zeker doen. Ben benieuwd wat je van de producten gaat vinden

      Verwijderen
  7. Wat leuke favorieten. Ik ben benieuwd naar Oskia en Pixi.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Leuk dat je nu aan handletteren doet! Leuke blog heb je! ��

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten