Goed Gevoel | Beautiful Box


Elk jaar brengt Goed Gevoel een beauty box uit in samenwerking met Deauty. Deze keer hebben ze aan hun eigen redactrices hun favoriete beauty- en verzorgingsproducten van 2018 gevraagd en in een mooie doos gestoken.

Deze keer zitten er heel wat maskertjes is. Helemaal mijn ding dus, whoop whoop. Kijken jullie mee wat er allemaal in de box zit?




Garnier Pure Charcoal Black Tissue Mask

Pure Charcoal Black Tissue Mask is een masker met houtskooloplossing die niet alleen je huid zuivert maar tegelijk ook hydrateert. Na 15 minuten zou je hetzelfde effect moeten krijgen dan als je een week lang een hydraterend serum gebruikt. Je huid is zuiver, gezond en gehydrateerd.



L’Oréal Paris Pure Clay Masks (3x10 ml)

Multitasken is helemaak in en ook de verschillende gezichtsdelen zoals voorhoofd, neus en wangen vragen verschillende behoeftes. L’Oréal speelt hierop in met het Pure Clay-gamma. Wanneer je de drie maskers combineert creëer je een gepersonaliseerde verzorging die de verschillende zones van het gelaat doelgericht aanpakt. Het groene eucalyptusmasker zuivert en matteert, het zwarte steenkoolmasker ontgift en verheldert en het roodwiermasker exfolieert en verfijnt de poriën.




Naobay Recovery Facial Serum dag & nacht (30 ml)

Het Recovery Facial Serum is een regenererende gezichtsserum dat helpt om rimpels en fijne lijntjes zichtbaar te verminderen en voor de perfecte teint zorgt. Dit serum bevat een combinatie van hyaluronzuur en calciummolecules wat ervoor zorgt dat de huid gehydrateerd aanvoelt en garandeert dat dat gevoel lang behouden blijft. Met als resultaat: een gladdere huid die soepel aanvoelt en er ook zo uitziet.




Kadalys Crème Réconfortante Hydramuse (50 ml)

Crème Réconfortante Hydramuse is een voedende crème zorgt ervoor dat je huid weer gevoed en gehydrateerd aanvoelt. De crème bevat ingrediënten zoals boter van gele banaan en mango en hyaluronzuur, die een kalmerende werking hebben. De gladde, romige textuur dringt snel in de huid en voelt snel weer gehydrateerd aan.




Garnier Fructis Wonder Hair Mask (2x15 ml)

Het nieuwe 3 minutenmasker van Fructis combineert een voedend haarmasker vol met kokosolie met een verzorgende sealer treatment, dat droog haar gezond en gevoed houdt tot de vierde wasbeurt.




RainPharma Balming Face Polish (20 ml)

De Balming Face Polish is een scrub voor het gelaat die je huid diep reinigt en ervoor zorgt dat het zacht aanvoelt. De polish bevat een mix van verzachtende en gladmakende oliën uit wortelen, abrikozen, amandelen, avocado’s, druiven, jojoba en argan, die een verzorgende werking hebben op de huid. Daarnaast zit er ook gember is om de doorbloeding te stimuleren.




Ik ben heel blij met de producten die in de box steken. Ik ben vooral benieuwd naar het haarmasker.

Voor de box betaal je € 7,50 extra bij het magazine.

Hebben jullie de box in huis gehaald? Naar welk product zijn jullie benieuwd?

Reacties

  1. Wat een leuke box zeg! Nooit eerder gezien, maar de inhoud ziet er goed uit.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Elk jaar brengt Deauty (zijn brengen beautyboxen uit) een box in samenwerking met het Goed Gevoel Magazine. Voor een kleine prijsje extra kan je dan deze box kopen

      Verwijderen
  2. Oh wat tof! Deze wil ik wel aanschaffen ja!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Alweer charcoal! Ik zie het heel veel voorbij komen, onder andere als tandpasta. Grappig dat dit ineens zo in de kijker staat.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dat is zeker een toffe box. Ik ben ook dol op maskertjes die mijn gezicht een oppepper geven. Nice!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat leuke inhoud en leuk dat er ook extra bij

    http://dhini.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mooie box met toch nog heel wat grote stalen in! Ben het meest benieuwd naar de 3 maskers van L'Oreal!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten